Aquest Blog recull en les seves últimes entrades l’adhesió de l’Hospital General de Granollers a la campanya internacional Nursing Now. Aquest article parla del paper de la infermera de pràctica avançada (IPA) en dolor.

La infermera de pràctica  avançada (IPA) en dolor atén a pacients amb dolor agut, com és el Dolor Agut Postoperatori i a pacients amb  dolor crònic, dins de la Unitat específica de Dolor Crònic de l’Hospital.

El seu objectiu és desenvolupar l’atenció integral tant amb els pacients amb dolor agut com crònic i de difícil control, ho fa de forma presencial o telefònica, coordinat amb el metge de la unitat.

La IPA desenvolupa una tasca essencial pel que fa a l’educació i formació dels pacients i familiars, facilitant eines apropiades per l’enfrontament del seu dolor i assolint una millor percepció de la seva qualitat de vida.

Junts treballem per alleujar el dolor, el gran enemic invisible de la nostra societat. Volem aconseguir un hospital lliure de dolor.

***

Altres articles relacionats amb la campanya Nursing Now:


Què és Nursing Now?

El Nursing now és una campanya llançada des de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Consell Internacional d’Infermeres, amb motiu del 200 aniversari de la mort de Florence Nightingale, considerada la pionera en la infermeria moderna.

Té com a objectiu millorar la salut en l’àmbit mundial elevant el perfil i l’estatus de les infermeres a tot el món, influint en els responsables de la formulació de polítiques i donant suport a les mateixes infermeres perquè liderin, aprenguin i construeixin un moviment global.

La campanya se centra en aquests principals factors:

• Assegurar que les infermeres i les llevadores tinguin una veu més prominents en la formulació de polítiques de salut;
• Fomentar una important inversió en la força laboral d’infermeria;
• Advocar perquè hi hagi més infermeres en posicions de lideratge;
• Fomentar la investigació que ajudi a determinar a on les infermeres poden tenir l’impacte més gran, i
• Compartir exemples de millors pràctiques d’infermeria.

By |2020-12-15T14:32:08+00:00desembre 15th, 2020|Infermeria|Comentaris tancats a Nursing Now: infermera de pràctica avançada (IPA) en dolor