Aquest Blog recull en les seves últimes entrades l’adhesió de l’Hospital General de Granollers a la campanya internacional Nursing Now. Aquest article parla del paper de la infermera de pràctica avançada (IPA) en reumatologia.

La IPA en Reumatologia respon a la necessitat d’acompanyar a les persones afectades d’artritis reumatoide (AR) en el seu procés crònic per poder proporcionar cures avançades amb relació al monitoratge regular del seu estat de salut. El maneig d’aquests pacients és complex i cal una atenció multidiciplinar entre el reumatòleg i la infermera experta en aquest camp.

L’eix vertebrador d’aquesta consulta és l’atenció centrada en el pacient i la presa de decisions conjunta a través de la monitoratge de tractaments biològics, seguiment, teràpies i entrenament per autoadministració de fàrmacs. Un dels objectius principals és detectar de manera precoç els efectes adversos relacionats amb els tractaments abans descrits per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Altres articles relacionats amb la campanya Nursing Now:


El mes de setembre, l’Hospital s’ha adherit a la campanya Nursing Now.

El Nursing now és una campanya llançada des de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Consell Internacional d’Infermeres, amb motiu del 200 aniversari de la mort de Florence Nightingale, considerada la pionera en la infermeria moderna.

Té com a objectiu millorar la salut en l’àmbit mundial elevant el perfil i l’estatus de les infermeres a tot el món, influint en els responsables de la formulació de polítiques i donant suport a les mateixes infermeres perquè liderin, aprenguin i construeixin un moviment global.

La campanya se centra en aquests principals factors:

• Assegurar que les infermeres i les llevadores tinguin una veu més prominents en la formulació de polítiques de salut;
• Fomentar una important inversió en la força laboral d’infermeria;
• Advocar perquè hi hagi més infermeres en posicions de lideratge;
• Fomentar la investigació que ajudi a determinar a on les infermeres poden tenir l’impacte més gran, i
• Compartir exemples de millors pràctiques d’infermeria.

By |2020-12-02T16:15:39+00:00desembre 2nd, 2020|Infermeria|Comentaris tancats a Nursing Now: infermera de pràctica avançada (IPA) en reumatologia